MINI Cooper S по руски

Руският дизайнер Денис Симачев и инженерите от Topcar създадоха две нови версии на MINI Cooper S, наречени MINI Cooper Bully и MINI Cooper Bully Moscow.

Планирано е да бъдат произведени 25 бройки от всеки от двата варианта, като от Topcar ще предлагат на заинтересованите аерокита "Bully" (включващ и комплект от нови 18-цолови джанти). Оригиналната предна решетка е заменена с друга с по-спортен дизайн. Моделът получава също дневни светлини, нов заден дифузьор, странични прагове, по-изпъкнали калници, оптимизиране на ECU-то на двигателя и на изпускателната система, както и нови спирачки от Brembo.

Симачев вече е създал собствен дизайн на екстериора на въпросния модел. Стилът на графиките по двата автомобила обаче ще бъде съобразяван с вкуса на всеки клиент. Информация, поместена в пресата, разкрива следното: „Всяка кола ще има свой собствен дизайн, по който ще се отличава, за да се осигури достатъчно голям избор за потребителите от различни страни, с различен характер и начин на живот.”

Дизайнът на едната от двете версии на модела MINI Cooper S - MINI Cooper Bully – е дело на Симачев и се отличава с множество елементи, боядисани в лъскаво черно и перлено бяло. Впечатление прави и оборудването за интериора, изработено от въглеродни влакна. Руският дизайнер споделя, че автомобилът ще се предлага на по-заможни клиенти. По този повод той допълва следното: "Собственикът на автомобил обича да се социализира и да посещава различни модни събития и партита. Този истински парти звяр търси и е готов за приключения".

Същевременно за стила на екстериора на другата нова версия на MINI Cooper S - MINI Cooper Bully Moscow – Симачев е използвал цветовете синьо и черно, които се променят в зависимост от това, под какъв ъгъл пада светлината. Същата цветова схема (вдъхновена от украсата на матрьошките) се забелязва и в дизайна на интериора.

Дебютът на MINI Cooper Bully ще се осъществи в Монако на 15 април, а на MINI Cooper Bully Moscow – в Москва на 17 април. Засега няма информация за цената на автомобилите.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини