Ахмед Емин адресирал предсмъртното си писмо до Доган

Предсмъртното писмо на Ахмед Емин е адресирано до лидера на ДПС Ахмед Доган, до бащата на Емин и до децата му. Това съобщи Дарик, като се позова на полицейски източници.

Още по темата:

ДПС настоя истината за смъртта на Ахмед Емин да бъде огласена

Началникът на политическия кабинет на Доган - Ахмед Емин, е намерен мъртъв


Писмото е било написано на три странички от тефтерче, открито в Емин. На първата страница от писмото Емин се обръща към лидера на ДПС Ахмед Доган, втората страница е посветил на баща си, а трета е обръщение към децата си. В края на писмото Ахмед Емин е написал, че иска прошка от близките.


Началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган беше открит прострелян в "Сараите на Доган" на ул. "Беловодски път" в кв. "Бояна". До момента от полицията твърдят, че става въпрос за самоубийство.

За намирането на предсмъртното писмо беше известено от полицията два дни след смъртта на Емин - в неделя. В съобщението на полицията се уточни, че информацията за намереното доказателство се съобщава във "връзка със засиления обществен и медиен интерес по разследването на инцидента".

Според информация на Дарик вече са направени графологични експертизи, които показват, че писмото е написано от Ахмед Емин.
Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини