Горан Брегович отново покани българки за грандиозното си шоу

Верен на досегашните си традиции, легендата на балканската музика Горан Брегович ще се довери отново на таланта и професионализма на българските народни певици Людмила и Даниела Радкови.

Освен че винаги са били част от концертната му програма у нас досега, в края на януари сестри Радкови бяха солистки на големия концерт на Горан Брегович в парк "Араукано" в чилийската столица Сантяго. Концертът се проведе в рамките на международния театрален фестивал "Сантяго а мил" пред повече от 25 000 души публика.

Горан Брегович пристига в България по покана на Петър Лашов, за да изнесе двучасов концерт в столичния "Най клуб" на 27-ми февруари. Участието му е част от натоварената му концертна програма - Брегович ще пристигне в страната от Лас Палмас - Канарски острови, като още на следващия ден ще отпътува за концерт в Португалия.

В рамките на 20-тина дни предстоят изпълнения пред широка публика в Швейцария, Женева и Словакия. Известният музикант ще пристигне у нас заедно със своя продуцент Радомир Марич, организирал през миналата година два концерта на Rolling Stones в Сърбия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини