След 40: “А сега какво?”

У нас излезе книга, която със сигурност ще се хареса на повечето дами на средна възраст.

Така твърдят издателите на „От любов" на Даяна Апълярд - Хермес, които са убедени, че много от жените с лекота ще се идентифицират с главната героиня и проблемите й, познати на всяка майка, пред която при порастването на децата неизменно изниква въпросът: "А сега какво?".



Всъщност главната героиня в романа е Тес - привлекателна четиридесетгодишна домакиня с три деца и симпатичен съпруг, който непрекъснато работи и пътува в командировки, за да осигури училищните такси и прехраната на семейството си.

Преди да се прибере у дома след идилична семейна почивка на брега на океана, Тес прави равносметка на живота си и взема драстично решение, което я повежда по нов път. За да го измине, тя трябва да събере цялата си смелост и да защити правото си на личен избор.


Нейните близки и приятели няма да подкрепят желанието й за професионална реализация. Тес ще бъде изправена пред предизвикателството да бъде майка, съпруга и успяла жена едновременно.

Дали ще успее, чети в книгата...


Веднага след дипломирането си от Бристолския университет Даяна Апълярд се насочва към журналистиката. Първото й работно място е като репортер в Акрингтън Обзървър след това става кореспондент на Би Би Си.

След като среща бъдещия си съпруг, решава да създаде семейство. Същевременно е твърдо убедена, че ще продължи да работи, но скоро осъзнава, че в действителност положението не е толкова просто.


Решава, че децата й са по-важни от кариерата. Напуска и става журналистка на свободна практика, за да има повече време за семейството си. Животът й продължава да е напрегнат. Но както казва самата Даяна – идеално положение няма!

Даяна Апълярд е написала шест романа: „Домашен инстинкт" , „Отделна класа", „Всяка добра жена заслужава любовник", „Игра с огъня", „Твърде красива за танци" и „От любов".

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини