Стефан Димитров: В листата на Реформаторския блок има хора с желание за промяна!

Вторият в листата на Реформаторския блок Стефан Димитров участва в заключителната пресконференция на формацията в Хасково

В листата на Реформаторския блок има нещо повече от другите, има хора с желание за промяна. Хората в нашата листа познават своите региони и вярват, че промяната съществува. А тя може да стане само с реформи в държавата, това заяви вторият в листата за Хасковски регион Стефан Димитров. Днес той участва в заключителната пресконференция на формацията в Хасково, на която бе поставен финала на предизборната кампания.

Ако реформите не се състоят, то Хасковска област няма да получи престижното място, което заслужава, категоричен бе Стефан Димитров. И добави, че в предизборната кампания са станали ясни големите проекти, които Европа иска. Не можахме да чуем обаче проектите, които държавата ще отстоява, важна е и ясната подкрепа на държавата за региона и за Хасково, Димитровград, Харманли и всички 11 общини.

Вторият в листата на Реформаторския блок заяви още, три големи политически партии в последните години получават правото да представляват областта, но не се виждат реалните ангажименти, които те изпълняват.

Стефан Димитров определи водача на листата на Реформаторския блок като човек, готов да защитава интересите на Хасково и Хасковска област в Народното събрание. Това се отнася и за всички хора в нашата листа, категоричен бе Димитров. Той бе на мнение, че политиците от големите партии трябва да се научат да говорят за това, което ще се случва в бъдеще време.

 "Всички се съюзиха срещу Реформаторския блок и ни опредиха като заплаха, но там където те виждат заплаха, много хора видяха потенциал", коментира водачът на листата в Хасковски регион Станислав Иванов.

Реформаторите се оформят като четвърта национална политическа сила у нас, стъпила стабилно с неочаквана подкрепа, убеден бе д-р Петър Москов, зам.председател на ДСБ, който присъства на пресконференцията. По думите му, партията ще се превърне в модерната европейска народна партия на България.

Аз съм тук не просто, за да окажа подкрепа, а и да благодаря на хора, като Станислав и като Стефан, че влезнаха в това нещо с риска да изядат цялата помия, която изядоха, за да може блокът да бъде още по-силен, за да може Реформаторския блок в Хасково да не бъде както винаги- една от клонките за разкош, а да бъде нещото, което плаши реалното задкулисие, коментира още д-р Москов.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Реформаторският блок даде заключителна пресконференция в предизборната си кампания
В нея участва и д-р Петър Москов /вторият в дясно/, който е зам.председател на ДСБ
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини