ПП „Република Бг“: Всеки да може да иска отмяна на закон, който нарушава правата му

Найден Кирилов, кандидат за народен представител за 43 НС и водач на листа за 29 МИР, Хасково на ПП „Република Бг“ посети офиса на партията днес. Той се срещна със 65 активисти, симпатизанти, съидейници и приятели на политичека партия „Република Бг“.

Пред тях, г-н Найден Киролов представи листата с кандидатите за народни преставители за 29 МИР, Хасково на ПП „Република Бг“ за предсотящите на 5-ти октомври т.г. парламентарни избори.

Присъстващите сподвижници на идеите на ПП „Република Бг“ проявиха нестихващ интерес към новостите, които научиха от продължителната и реч на г-н Найден Кирилов.

ПП „Република Бг“ ще работи за цялостната промяна на институциите, за приемане на нова, работеща Конституция, която да отговаря на изискванията на новото време.

Г-н Найден Кирилов даде предпоставки да се разбере, че ако той получи високата чест да представлява хасковлии в 43 НС, лично ще съдейства да бъде въведен реален механизъм за търсене на отговорност от политици, които с лека ръка захвърлят дадените пред избирателите предизборни обещания.

ПП „Република Бг“ ще въведе индивидуалната конституционна жалба, за да може всеки един гражданин да иска отмяна на законкойто нарушава основните мучовешки права по Конституция.

25 години стигат, моля гласувайте с N 25 от интегралната бюлетина за 43 Народно събрание на Република България.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини