Борислав Иглев: И след изборите ще ви гледам в очите

Борислав Иглев, водач на листата на България без цензура за 29-МИР Хасково, се срещна с жители на община Любимец. По време на срещата Иглев заяви, че е време да се даде шанс на млади хора, които не са обременени от властта.

Партиите, които в момента искат доверието на хората, са ги лъгали стотици пъти. След като го получат сядат в удобните си кресла и забравят за хората. Аз не искам и няма да бъда такъв, заяви още той.

Заставайки тук пред вас аз искам и след една година да мога да ви гледам пак в очите, а не да извръщам глава или да ме е страх и срам да се появя в Хасково, както е за много от кандидатите в момента, допълни Иглев.

Делян Добрев бе този, заради който падна кабинета на Борисов. Той бе този, който въпреки тежкото положение на българите не се противопостави на вдигането на тока. Той бе този, който не се противопостави и на безскрупулното ограбване на хората от ЕРП-та и чуждите ТЕЦ-ве, ВЕИ мощности и т.н. И днес отново той иска вашето доверие... С кои очи? С кои очи изобщо се появява в Хасково при хората, които обрече на мъчително съществуване, попита риторично водачът на листата на ББЦ за Хасково.

България без цензура е равна на България без ГЕРБ и ДПС! Изборът на ББЦ означава, че хората са готови да поемат по нов път, да вземат съдбата си в собствените си ръце и да покажат на корумпирания елит, който ги лъже вече повече от 25 години, че това няма да продължава, завърши Иглев.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини