Канидат- депутати на ГЕРБ и доброволци чистят от днес пострадалото от наводения село Странско

Доброволци от младежката структура на ГЕРБ се включиха в разчистването на наводнено Странско, снимка - пресцентър ГЕРБ-Хасково

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и Деян Иванов днес оказват помощ на пострадалите от наводнението в димитровградското село Странско. Заедно с тях са 10 доброволци от младежката структура на партията в Хасково и Димитровград.

Кандидатите за народни представители предоставиха на хората с наводнени домове завивки и спално бельо. Първите домове които ще бъдат почистени са на самотно живеещи трудноподвижни възрастни хора.

От днес ГЕРБ Жени стартира акция за набиране на помощи за засегнатите от наводнението. Има най голяма нужда от перилни и почистващи материали, трайни храни и топли дрехи и завивки.

От утре ПП ГЕРБ изпраща всички свои кандидати за народни представители да подпомогнат хората в пострадалите от наводненията региони. Това реши Изпълнителната комисия на партията.

Всички над 470 кандидати от листите на ГЕРБ ще се включат в почистването на домовете на засегнатите домакинства, както и в отстраняването на нанесените щети в Монтанско, Бургаско и Хасковско.В инициативата като доброволци ще се включат всички структури на партията – Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Старейшини ГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ.

ПП ГЕРБ призовава всички свои членове и симпатизанти също да подпомогнат пострадалите от наводненията граждани и региони.

Централата на ПП ГЕРБ вече разработва план за разпределение на кандидат-депутатите в засегнатите от наводненията селища. Ще бъдат осигурени ботуши, лопати, кофи и всичко необходимо за разчистването на наводнените райони. Освен това, ГЕРБ ще осигури за пострадалите домакинства вода и стоки от първа необходимост.След разчистването на последиците от наводненията, ПП ГЕРБ ще възстанови предизборната си обиколка в страната.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

От ГЕРБ посетиха и кризисния щаб в селото
В разчистването се включиха и кандидатите за депутати от ГЕРБ

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини