Реформаторският блок откри предизборен щаб в Димитровград

Предизборният щаб на Реформаторския блок бе открит в Димитровград снощи

Предизборният щаб на Реформаторския блок в Димитровград бе открит снощи с водосвет, отслужен от архиерейски наместник Георги Тодев.

С посланието „Крайно време е” и звън на будилник към присъстващите се обърна вторият в листата на Реформаторския блок за 29-и Хасковски избирателен район Стефан Димитров.

"Защо не Реформаторският блок да бъде трета политическа сила, това зависи от вас, ако в тези оставащи 25 дни убедите вашите приятели и познати, че си заслужава", заяви Димитров и добави, че е крайно време да гласуваме за България. Според него, политиците одавна забравиха да мислят за хората.

Стартираме кампанията си точно в 19 ч. на 7 септември, 7 е нашият номер в бюлетината и вярваме, че това ще ни донесе късмет и на 5 октомври област Хасково и община Димитровград ще се поздравят с победа, защото ще имаме своите народни представители, посочи председателят на щаба Катя Панева.

На откриването присъства водачът на листата на Реформаторския блок в Хасковски избирателен район Станислав Иванов и кандидатите за депутати Диян Бояджиев, Милена Рангелова, Иван Замов.

Говорителят на щаба Велизар Чолаков посочи, че той е отворен за всички, които искат да поставят своите питания, да споделят вижданията си за развитие на общината и региона или искат да помогнат в кампанията на Стефан Димитров.

Платен материал

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Водосвет отслужи архиерейски наместник Георги Тодев

В Димитровград бе и водачът на листата на Реформаторския блок Станислав Иванов
Кандидатът за депутат Стефан Димитров и шефът на предизборния щаб в Димитровград Катя Панева
Поздрав към присъстващите отпрахива от читалище "Нов път- 2011" -село Добрич

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини