Бареков: Един милион нови работни места в България и вън феодала на Хасково

Един милион нова работни места за 8 години. Това е основният акцент в предизборната платформа на България без цензура, обяви днес в Ххасково лидерът на партията Николай Бареков. В зала „Недялка Симеонова” на Бизнесцентъра той откри кампанията в града и представи листата с кандидат-депутати. Първи в нея е Борислав Иглев, втори – земеделецът Николай Казаков, трети Юлиян Семерджиев от Лидер, четвърти – бившият депутат от Атака Гален Монев.

В емоционална реч пред симпатизантите в залата Бареков разказа за днешното си посещение в наводнените димитровградски села. „В Странско е страшно. Крайните къщи са буквално разрушени, а хората са плували във вода до шия. С набитото си око на журналист не забелязах наблизо нищо, което да предизвика това бедствие. Това не е Божие наказание. Това е политическо наказание, задето си избраме за управници некадърници и крадци”, заяви Николай Бареков, а залата бурно го аплодира. Лидерът на ББЦ разказа, че е дарил 2000 лева от евродепутатската си заплата за бедстващите хора в Странско. Водачът на листата Борислав Иглев пък подарил на хората това, от което имат най-голяма нужда – дюшеци и одеяла.

„Номер 13 в бюлетината е фатално число за партиите на статуквото. За тези, които са превърнали политиката в бизнес. Господин Иглев, кой е най-богатият човек в Хасково? Кметът? Ние на избори за кого гласуваме, за политици, или избираме бизнесмени”, продължи Бареков.

„Вие вярвате ли, че Бойко Борисов има само 14 000 лева на влог”, попита той залата, която избухна: Не!

„Затова искаме да изхвърлим тези негодници от управлението – ГЕРБ, ДПС, БСП. Тези хора буквално нарязаха държавата за скрап. Всички знаем на кого са дадени язовирите, които давят хората – на ДПС и на ГЕРБ. Помним, че ГЕРБ наряза тръбите на „Напоителни системи” за скрап. На всичко това ще сложим край на 5 октомври. Обещавам ви, че ако ми дадете властта на 5 октомври, лично ще изхвърля Ваньо Танов от митниците. Ще има чистка и в митниците, и НАП. Ще изхвърлим всички стари муцуни от политиката. Също и феодала на Хасково”, категоричен бе Бареков. „Чувам, че на тези избори кметът на Хасково щял да купи 20 000 гласа за сина си, който води листата на реформаторите. Тези хора ли ще променят България? Кметът на Хасково може да реформира само банковата сметка на Радан Кънев”, каза още Бареков.

„Вижте лицата в нашата листа. Гарантирам ви, че никой от тях не е бил министър, не е бил доносник на Държавна сигурност. Това са млади, компетентни и образовани хора. С тях можем да променим страната, а не със старите муцуни, някои от които вече гледам 20 години в парламента”, допълни Николай Бареков.

Платен репортаж

Купуването и продаването на гласове е престъпление.    

Борислав Иглев

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ал
    Алек
    0 0
    20:35, 7 сеп 2014
    Бареков може за две петилетки да оправи страната!
  • 2
    Ал
    Алек
    0 0
    20:35, 7 сеп 2014
    Един политик да мисли за народа!
  • 3
    Ал
    Алек
    0 0
    20:36, 7 сеп 2014
    Думи и действия на истински патриот!
  • 4
    Ив
    Иво
    0 0
    20:38, 7 сеп 2014
    Успех на изборите!
Последни новини