Пускат водата на Хасково по обяд. Шампионско посрещане за Стефани в Спортното. Преглед на печата

Пускат водата на Хасково по обяд с байпас, пише в анонс със снимка на първа страница в „Новинар юг”. След 24-часовата суша най-късно днес до обяд водоподаването ще бъде възстановено, уверяват от ВиК. Причина за безводието бе изпитание на новите тръби от Ябълково. В тях е пуснато голямо количество хлор за дезинфекция, след изтичането му ще потече вода и от чешмите.

31-годишен простреля авера си вместо прасе, заглавие над главата в броя. Причина за инцидента е авангардното решение на двама тополовградчани да гърмят отглежданите от тях прасета вместо да ги колят.

Шампионско посрещане за Стефани в Спортното, друг анонс със снимка над главата на вестника. Днес младата бадминтонистка ще бъда посрещната в училището си с уважение за европейската титла.

Двама ХИВ-позитивни в областта за 2011-а, водещото заглавие на първа страница. Информацията е от д-р Снежана Иванова, главен епидемиолог.

Музиката в баровете – платена, бизнесмените протестират, акцент от втора страница. Повод за материала е среща на представители на ПРОФОН, която защитава интересите на артистите и продуцентите, със собственици на заведения в Димитровград. Утре ще има среща и в Хасково.

Борят стерилитета със столичен ехограф, друго заглавие от страницата. С мобилен ехограф ще се изследват хасковлийки с репродуктивни проблеми в областния град всяка седмица. Апаратурата е на АГ клиниката на доц. Атанас Щерев, водещ специалист в областта на ин витрото в България.

Конфискуваха 11 000 кутии цигари, водещо на криминалната страница.

Два часа в клас са като цял ден на лозето, казва в интервю за вестника младата учителка по литература Яна Тодорова, на 6 страница.

На 7 страница е публикувано интервю с Димчо Марков, треньор на „Хасково-2”. Според него най-големият проблем на днешните футболисти е дисциплината.

Разпродават и делби от наследства на длъжници, заглавие над главата в „Хасковска Марица”. Вече се обявяват за публична продан и части от ниви, показва справката в регистъра на частните съдебни изпълнители. Проблемните кредити в банките вече достигат 22 процента, което като сума е 9.02 млрд. лв.

Бащата на ин витрото преглежда в Хасково, челно заглавие на 1-ва. Доц. Щерев и специалисти от екипа му ще преглеждат и консултират двойки в Хасково.

400 от региона протестираха пред НС, пише още на 1-ва. Толкова са се натоварили на рейсовете вчера сутринта за протеста в София.

Обявиха поръчка за поддръжка на осветлението, акцент от 2 страница. Става дума за обявата на община Хасково, публикувана в сайта на агенцията по обществени поръчки.

3765 инвалиди с безплатни винетки, друго заглавие от страницата. Бройката е да областта, в Хасково безплатните стикери са 1551.

Доброволци раздават 500 презерватива, темата на 4 страница. Поводът за публикацията е световният ден за борба със СПИН.

Любимец пренаписа футболната история на областта – тръгна към „А” група, заглавие на 5 страница. Водач във временното класиране в Източната „Б” група не е нито „Етър”, нито „Ботев” Пд, „Нефтохимик” или „Спартак” Вн., а Любимец, пише вестникът. Докато Хасково се гърчи в областната група, в южното градче кроят планове за мачове с Левски и ЦСКА, допълва подзаглавието на материала.

Раздават спортните „Оскари” на 29 декември, акцентът на спортната страница. Само 19 клуба номинират близо 60 състезатели за „Спортист на годината на община Хасково”.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини