Ревнивец запали приятелката си

31-годишна жена е с 90 % изгаряния и опасност за живота, след като е била умишлено запалена, съобщиха от пресцентъра на полицията в Добрич.

Вчера в 19.45 часа в РУП Тервел е получено съобщение за възникнал семеен скандал в с. Нова Камена, община Тервел, между жена с инициали И.П. на 31 години и мъж с инициали И.А. на 50 години.

Двамата са живеели на съпружески начала. При посещение на местопроизшествието е установено, че И.П. е пътувала с личния си лек автомобил, когато в близост до дома си е била застигната от друг лек автомобил, в който е пътувал И.А. с още две лица.

Мъжът отишъл до автомобила на 31-годишната жена и след счупване на страничното стъкло я е напръскал със запалителна течност, след което я запалил. Веднага след инцидента мъжът с другите лица е напуснал местопроизшествието.

И.П. е настанена в болница във Варна с 90 % изгаряния и опасност за живота.

След проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление, И.А. и останалите лица, участвали в инцидента, са установени и задържани в Дулово. И.А. е настанен в болница във Варна с 50 % изгаряния. Работата по случая продължава.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини