Samsung се забърза, представя предсрочно Galaxy S24 в отговор на iPhone 15

Лидерът на пазара за смартфони Samsung ще отговори бързо на предизвикателството iPhone 15. Корейският производител планира да представи новата линия Galaxy S24 по-рано от очакваното, според източници от мобилната индустрия.

Премиерата на смартфоните Samsung Galaxy S24 ще се състои най-вероятно на 18 януари, твърди известният инсайдер с псевдоним Ice Universe, който обикновено е точен в прогнозите си.

Датата на анонса може да се промени, но все пак Samsung е насрочил събитието за тази дата. За сравнение, линията Galaxy S22 беше представена на 9 февруари 2022 г., а линията Galaxy S23 дебютира на 1 февруари, тоест също по-рано от своите предшественици.

Изместването на премиерата по-близо до началото на годината се дължи на желанието на Samsung да предложи възможно най-рано конкуренти на iPhone 15. С това ускоряване е възможно след няколко години новите Galaxy S устройства да излизат на пазара в края на всяка година.

Ice Universe е известен като първия източник на информация за иновативни характеристики на смартфоните – като водопадни екрани, новия дизайн на iPhone 14 и 200-мегапикселовия сензор за изображения на Samsung.

Източник: technews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини