Спипаха криминално проявен дрогиран шофьор в Димитровград

Криминално проявен дрогиран шофьор задържаха полицаи в Димитровград.

На 17.06.2022 г., в 13:50 ч., в гр. Димитровград служители на РУ Димитровград  спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес Е220“, управляван от криминално проявен 48-годишен мъж от града, информират от полицията. При извършена проверка с техническо средство наркотест е установено, че водачът управлява МПС след употреба на амфетамин, метаамфетамин и канабис.

При извършен обиск на лицето, в десен джоб на къси панталони, в черно кожено портмоне са открити 1 бр. полиетиленово пликче с клипса, съдържащо зелена изсушена листна маса, реагираща на марихуана при извършения полеви наркотест и 1 бр. полиетиленово пликче с клипса, съдържащо бяло кристално вещество, реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо производство. Задържан за срок до 24 часа.

На същия ден, в 15:20 ч., в гр. Димитровград  служители на РУ Димитровград са извършили полицейска проверка на 18-годишен мъж от града, в хода на която в десен джоб на спортни къси панталони е открита полиетиленова свивка, съдържаща зелена изсушена листна маса, реагираща на марихуана при направения полеви наркотест. Предадена с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано бързо производство.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини