Учредяват ПП "Български възход" на Стефан Янев

Лидерът на формацията ПП "Български възход" и бивш служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев, ще учреди днес партията си. Събитието ще се проведе от 16.00 часа в зала 3 на НДК.

Сред по-известите лица в Инициативния комитет са: бившият служебен министър на регионалното развитие Виолета Комитова,  Поли Карастоянова и Пламен Моллов.

Само преди дни, Янев заяви, че Пламен Моллов няма да е сред учредителите на новата партия. Причината са твърдения за подкуп към изпълнителния директор на БАБХ проф. д-р Христо Даскалов.

Припомняме, на събрание на инициативния комитет на политическата формация, което се проведе през май, Янев обяви, че партията ще бъде националконсервативна, ориентирана към българските ценности.

 Тогава той не пожела да поясни в ляво, дясно или център ще се ситуира тя, не уточни и кои ще са бъдещите му партньори в политиката.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ve
    Venom
    1 0
    23:14, 19 юни 2022
    Партийката на руския ястреб още от първия си ден тръгна на криво! Бившата му любовница и секретарка Ралица Симеонова го паряса. Що така бре Стефчо? Луна ли ще я замества или баба Виолета Комитова в леглото?
  • 2
    Ши
    шищиш
    0 0
    09:58, 20 юни 2022
    Поредния месия който ще ни спасява. Трябва да се забрани на бивши военни и полицаи да влизат в политиката.

Още новини

Последни новини