Писаха шестица за мандата на Расим Муса като обществен посредник

Изображение 1 от 4

    ДПС постави отличен шест на мандата на Расим Муса като обществен посредник. Със същата оценка бе оценен и неговия предшественик Хакиф Емин. Мнението обобщи общинският съветник от Движението Сезгин Бекир.

      Общинските съветници от всички групи изпратиха омбудсманът Расим Муса, който през април подаде молба да бъде освободен от длъжността Обществен посредник поради преминаване в пенсия.

      Расим Муса посочи, че приключва обществената си кариера след като е бил председател на Общинския съвет, кмет на община Кърджали, депутат, висш държавен служител. Като обществен посредник работих в услуга на гражданите, подчерта досегашният омбудсман. Той изрази огорчение от някои оценки за неговата работа й посочи, че винаги я  е работил от сърце и душа. Може да нямам други качества ,но имам сърце и душа, подчерта Расим Муса. Той пожела в Общинският съвет да цари стремежът към консенсус, за което винаги е призовавал.Ако поддържаме дух на отдалеченост и противопоставяне хората няма да ни разберат. Надявам се всеки един от вас да израсне до нивото на обществен посредник, препоръча Расим Муса на народните избраници.

      Кметът д-р инж. Хасан Азис бе категоричен,че Расим Муса ще остане в паметта на кърджалийци като доказан общественик, но е рано да се оттегля от обществена работа. Вие се доказахте и като партиен деятел и като надпартиен, обърна се градоначалникът към Расим Муса. Това , че опозицията иска запазването на институцията Обществен посредник е най-добрата оценка за Вашата работа, подчерта д-р инж.Хасан Азис. Той благодари на Расим Муса за добрата работа като Обществен посредник.

      На Расим Муса за успешния мандат благодариха дългогодишния председател на Общинския съвет Раиф Мустафа и председателя на групата съветници на Коалиция БСП Милко Багдасаров.

     Градоначалникът Хасан Азис и председателя на местния парламент Юсеин Ахмед връчиха на Расим Муса картина и голям букет.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Къ
      КЪРДЖАЛИЕЦ
      2 0
      17:06, 28 май 2020
      Двуличника багдасаров отново демонстрира качеството си.и така до пенсия.
    • 2
      Ив
      Ивайло
      1 0
      18:25, 28 май 2020
      Вълка козината си мени, но нрава не. багдасара остава манипулатор, интригант, лицемерен човек, безогледен лъжец и подъл. С уйдурмите с ДПС ударник тук Кж. В София плаче, че много трудно се работи с ДПС, с турците. Жонгльор!
    • 3
      За
      ЗАПОЗНАТ
      1 0
      18:39, 28 май 2020
      Милковото лицемерие няма мяра! Той беше в основата Расим да не оглавява Инспектората, Б. Сейдали да не бъде директор на Паисий, Невин да не оглавявя банка ит. н, и т. н, защото произхождат и са такива, каквито са
    • 4
      Ми
      Миг 1
      0 0
      16:14, 29 май 2020
      Милко ви е най-малкото зло там в местният парламент!
    Последни новини