iPhone се връща към миналото

Apple подготвя по наше мнение нужен редизайн на iPhone, съобщава холандската медия LetsGoDigital.

Според нея следващата iPhone ревизия, която ще получим през 2020 или 2021 година, ще се завърне към класически за марката елементи, както и ще заложи на важни промени в общата визия на устройството.

Става въпрос за елиминиране на FaceID и повторно интегриране на TouchID, премахване на настоящия прорез и поставяне на камера под екрана на телефона.

Завръщането към TouchID е добра новина, но в случая звучи странно решението да се премахне FaceID. Може би това се дължи на новата структура на дисплея и предната камера, на която ще разчита устройството?

LetsGoDigital се позовава на нов патент на Apple, в който напълно отсъства FaceID, като не е наличен и прорез.

По отношение на завръщащия се TouchID този път той няма да разчита на класическия физически (Home) бутон, а както е модерно при Android смартфоните от предходната година, ще е вграден под екрана.

LetsGoDigital допълва, че най-вероятно ще видим споменатите в този текст промени едва при iPhone ревизията от 2021 година. Последното може би означава, че и през 2020 година можем да очакваме минимални промени спрямо моделите от 2019 година, с основен акцент iPhone с поддръжка на 5G.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини