Драгомир Андонов с призив към жителите на Хасково

Обръщение

на Драгомир Андонов, кандидат за кмет на община Хасково от Коалиция „Демократична България – Обединение“

Уважаеми съграждани,

Предизборната кампания за местна власт е към края си. Вероятно мнозина от вас имат своите предпочитания към една или друга политическа сила, към един или друг кандидат и в неделя ще ги подкрепят. Други, обаче, все още се колебаят. Позволете ми да се обърна преди всичко към тях с призив – гласувайте!  Гласувайте, защото всеки глас има власт и всеки глас е надежда. Надежда за по-добро бъдеще на града и общината. Колкото повече хора гласуват за своите избраници, толкова по-близо ще бъде това бъдеще. Повече гласове в урните, това означава повече будни граждани, повече дух в града ни, повече шансове за едно добро управление на общината.
Разбира се, Демократична България и аз самия като кандидат за кмет на общината искаме кредит на доверие от вас. Казвам кредит на доверие, защото то винаги се дава в аванс. И онези, които сме избрали в местната власт остават наши длъжници за четирите години на мандата. Това дълг е ясно очертано в програмата за управление, която оповестихме пред вас.

В нея сме извели на преден план пет основни приоритета. Пет проблема, пред които ще се изправи едно бъдещо управление на Хасково, независимо от това, коя политическа сила го е излъчила. Тези пет приоритета са – водата на Хасково, Общия устройствения план, образованието и връзката му с пазара на труда, инфраструктурата и условията на живот в крайните квартали, автомобилния трафик и паркирането в града. Решаването на тези проблеми, наред с работата за привличане на нови инвестиции в икономиката на общината ще спомогне да спрем най-сетне бягството на младите хора.

Заедно с това, на нас ни предстои да решаваме редица проблеми в отделните сектори, като например здравеопазване, култура, отдих и спорт, чистотата в града.

Наш дълг беше да излезем пред вас с ясни и конкретно очертани ангажименти. Наш дълг също така е, ако получим Вашия глас и поемем управлението на града – и аз самият като кмет, и съветниците от нашата листа, да се отчитаме публично пред вас избирателите за всяка една година от мандата – какво сме свършили, какво не сме свършили и защо не сме успели да го свършим.

Ето защо, аз се обръщам и към кандидатите за кметове и съветници от другите политически партии и коалиции – нека заедно поемем ангажимента за една отворена към хората община и ежегоден публичен отчет на управлението пред гражданите.

Аз като кандидат за кмет и кандидатите от листата на Демократична България, заявявам, че всяка година на датата, на която сте гласували за нас, ще излизаме с публичен отчет – и в медиите, и на специално организирано от нас общоградско събрание.

Гласувайте на местните избори! За доброто на нашия град, за доброто на вашите деца и близки, за доброто на страната ни!

Хасково може много повече!

Коалиция „Демократична България – Обединение“ е с номер 66 в бюлетините за местните избори.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Хороскоп за 26.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
26 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
26 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
26 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
26 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
26 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
26 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
26 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
26 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
26 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
26 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
26 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
26 фев 2020
Последни новини