Хората от селата Крепост и Горски извор изразиха подкрепа за Иво Димов

  „Село Крепост е известно с изрисуваните върху сградите си широкоформатни пана, дело на  именитите  художници Панчо и Христо Паневи, които са и почетни граждани на Димитровград. Тези уникални дадености на селото са предпоставка за развитие на селски туризъм”, каза кандидатът за кмет на Димитровград Иво Димов, който представи екипа си пред жителите на село Крепост.

  Кандидатът за кмет на Крепост Живко Жеков е новото лице в силния екип на  Димов, който ще подкрепи изцяло работата на бъдещия кмет. Живко Жеков разказа пред избирателите си, че има намерение да изгради модерна детска площадка в парка, да обнови стадиона и гробищния парк. В програмата си залага на ремонт на улиците, обособяването на пенсионерски клуб и почистване на проблемното „Кривото дере“. Иво Димов обясни, че със закупуването на специализираната техника, която има функция за почистване на речни корита, този проблем ще отпадне.

  Село Крепост ще бъде едно от първите села, в което уличното осветление ще бъде подмененно с енергоспестяващо. Ще бъде разширена услугата топла кухня и трапезария, от която могат да се възползват три пъти повече нуждаещи се, като засега се обслужват 240 души, а през следващия мандат от тази услуга ще се възползват 800 души. За здравна грижа е предвиден специализиран автомобил за отдалечена диагностика, с който общината разполага и по определен график ще бъде в населеното място, където ще се правят безплатни прегледи от специалисти. През следващия мандат ще продължи финасовата подкрепа за новородените деца, безплатните профилактичи прегледи за децата от 1 до 3 клас, като няма да бъдат променяни таксите за детските  градини.

  Юлияна Димитрова, собственик на предприятието за производство на тахан и халва „Дюсена“, което работи на територията на село Крепост, благодари на Иво Димов и екипа му за подкрепата на бизнеса. “Не напразно обособихме нова индустриална зона край Димитровград, в землището на село Крепост, където инвестициите са за 180 милиона лева“, посочи Димов и припомни, че приоритет в работата му е развитието на икономиката, привличане на инвестиции и работа за хората в региона.

  На среща със жителите на село Горски извор, Иво Димов подкрепи кандидатурата на Янко Янев, който е и досегашен кмет. “Думите са излишни, когато делата говорят. Горски извор е единственото село с модерен стадион, какъвто не се среща в цялата област, има и елитен отбор футболисти. Детската градина е за пример. Центърът е по-добре уреден, от колкото в някои градове. Гробищният парк е с алеи и осветление. Издигнатият християнски кръст само може да ви обединява с вяра в доброто“, каза Иво Димов и призова жителите да подкрепят отново Янко Янев, за да продължат добрите дела. Пред събралите се бяха представени кандидатите за общински съветници. Атанаска Иванова, която живее със семейството си в селото, е основен двигател на благотворителни инициативи, поиска доверието на хората.

  “Ако подкрепите най-добрият и най-успешният кмет Иво Димов и неговия екип от професионалисти обещавам, че ще продължаваме да работим“!

  За жителите на селото свири оркестър „Агрофермер“ с ръководител Кънчо Митев, който също е кандидат за общински съветник.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

  Хороскоп за 26.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Случващото се днес ще ви покаже по свой начин какви трябва да бъдат действията ви за напред, за да успявате. Така, че се вглеждайте и разчитайте знаците. Приятна изненада ви очаква в следобедните часове. Среща с човек, когото харесвате, но никога не ви е стигала смелост да му го признаете.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отношенията ви с някого ще се задълбочат и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще преминат спокойно, ако сте подготвени, но вие по-добре от всеки друг знаете това. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас. По-задълбочено ще обмисляте предстоящо начинание, на което възлагате големи надежди.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Задачите си днес ще решавате без особени затруднения. Осигурете си повече време за себе си. Не пропускайте да сте тактични с близките си, така ще избегнете недоразумения и сблъсъци. Обърнете внимание на нещата, които вълнуват децата ви. Говорете с тях открито и, като с равни.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Имате особено изострена чувствителност днес и това ви помага да усещате и претворявате по много интересен начин нещата. Ваш приятел се нуждае от съвет. Обърнете внимание и на здравето си. Можете да направите нещо за да предотвратите по-сериозни проблеми.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Желани промени ще направят някои от вас истински щастливи. За едни те са свързани с ново работно място, други ще открият любовта и с нея ще продължат пътя си напред. Ще видите мечтата си осъществена и това ще ви мотивира да работите и да се раздавате до край. Финансите ви също ще се повишат, предстоят ви хубави дни.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите професионализъм и ще се включите активно в служебните дела. Личните няма да останат пренебрегнати, ще съумеете да се включите в сроковете. Настроението ви ще е добро и ще ви позволи да забравите за досегашните си притеснения, голяма част от които се оказват съвсем неоснователни.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Прекалената ви ангажираност ще ви създаде умора и отегчение, но ще се справите. Няма да ви липсва подкрепа и с общи усилия ще придвижите напред започнат проект, на който възлагате големи надежди. При работа с документи не се подписвайте, преди да сте наясно със съдържанието. Консултирайте се при нужда, за да сте сигурни в действията си.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Твърде възможно е днес да сте повече заети с работа, свързана с други хора, отколкото със собствените си ангажименти. Трудно можете да откажете помощ на близък човек, но нека това не е за сметка на вашата работа. Добре ще е, ако спазите уговорените срокове и се постараете да свършите поетите уговорки. Вечерта ще попаднете на доста интересно мероприятие.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предчувствията ви за този ден ще се окажат верни, затова можете спокойно да се доверите на интуицията си. Работата ви се развива дори по-добре отколкото сте очаквали, но вашите усилил в тази насока наистина са впечатляващи. Срещите ви днес ще ви донесат особено удовлетворение, тъй като успявате да постигнете голяма част от целите си.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще инициирате разработване на проект, имащ добри перспективи за развитието ви като професионалисти, а също и в материалната сфера. Знаете какво искате и как да го постигнете, което ще бъде благоприятствано и от участието на други специалисти. С гражданската си позиция ще привлечете вниманието на хора, от които зависят много неща в държавата.
  26 фев 2020
  Последни новини