БСП ще увеличи със 100% кметовете си, оптимист Паргов

Там, където има съгласие, там има и успех. Това заяви лидерът на БСП -София Калоян Паргов преди днешното заседание на Националния съвет на БСП за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата.

"Именно в съгласието е формулата за успеха. Който успява да обединява, той ще успее, който разединява, той трудно успява", подчерта Паргов.

Амбицията на левицата е да се яви във всички населени места. Почти всички столични организации на БСП са подкрепили Мая Манолова, стана ясно от думите на депутата Красимир Янков.

Манолова беше активен член на БСП, народен представител преди да стане омбудсман, припомни Янков. По негово мнение тя изпълнила със съдържание институцията на обществения защитник. Това е летящ старт за кампанията, смята още социалистът. "Сега е време за консолидация на силите срещу статуквото", допълни Красимир Янков.

Председателят на БСП Корнелия Нинова бе лаконична за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Мая е много способен човек, подчерта тя. На 15 септември пленум на червената партия ще трябва да я утвърди като кандидатура. Лидерът на левицата е оптимист, че партията ще увеличи на 100% кметовете си и с между 30-40% общинските си съветници.

Малко по-рано БСП внесе законопроект за отпадане на съкратеното съдебно следствие при тежки престъпления.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бо
    Бойко
    1 0
    19:55, 3 сеп 2019
    Нямам нищо против това,не харесвам само едно във вашата партия,като знам кои са агитаторите по време на всички избори в Димитровград и Хасково.На един жена му е във ДПС,а той агитира хората да гласуват за БСП и изнасилва момичета,наричат го Владо Бореца,затова тази партия ми е толкова отвратителна,много хора няма да гласуват именно заради такива отрепки като тях.
  • 2
    Ив
    Ивайло
    0 0
    20:04, 3 сеп 2019
    Оооо вярно имаше такъв случай и една дознателка от хасково колко пъти му прикриваше дела
Последни новини