Най-накрая – Insignia

Opel слага край на спекулациите около модела с официални снимки и видео материал.

Opel обръща нова страница в историята си, благодарение на изцяло нов автомобил, ново име и леко обновено лого. На живо ще видим всичко това през лятото, когато ще се състои British International Motor Show.



За иновативния дизайн на Insignia, са се погрижили от техническия център за разработки на GM в Рюселсхайм, Германия. Новата линия на колата се отличава по няколко начина от досегашните модели – очертанията на покрива напомнят на спортно купе, фаровете и стоповете са с форма на крила, а страничният контур е като бръснач. Дизайнът на таблото и интериора също е иновативен за компанията – таблото всякаш ви обгръща, преливайки се от конзолата с инструментите до вратите.



Фаровете в Insignia, освен стилен дизайн, ще притежават и ново поколение на системата AFL. Тя ще ги насочва в девет различни положения, в зависимост от условията на пътя. В тях ще бъдат интегрирани и диодни светлини за движение през деня.



Insignia ще видим в две основни версии – с предно предаване и със задвижване на четирите колела. Моделът с 4х4 ще се предлага серийно с FlexRide система – адаптивно окачване. Засега Insignia стартира със седем различни двигателя. Бензиновите ще варират между 4-цилиндров агрегат със 115 конски сили до V6 с 260 коня. Дизелите ще бъдат с 4 цилиндъра и директно впръскване на горивото от 110 до 160 конски сили.

Източник: automedia.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини