Евродепутат посети Неохим, Неделния пазар и музеите в Димитровград

В рамките на поканата, отправена от кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров Светослав Малинов посети торовия производител "Неохим"

Евродепутатът Светослав Малинов бе на посещение днес в Димитровград. В рамките на поканата, отправена от кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров, Малинов посети торовия производител "Неохим". Той се срещна с ръководството му и разговаря по актуалните теми от деня, като евентуалната газова криза и това как тя ще рефлектира върху българското производство на торове.

Придружаван от Стефан Димитров, Малинов обиколи Неделен пазар, където се срещна и разговаря с местни производители на колани, спално бельо, чорапи и др. стоки. Евродепутатът се сдоби и с покупки от най-прочутото тържище в България. Малинов опита и от варената царевица на производител от село Добрич, който държеше да почерпи госта при обиколката му.

Подкрепа за кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров заяви Малинов, който посети и специализираната шатра, която посрещаше днес посетителите на Неделното тържище.

В рамките на визитата си в града депутатът от Европейския парламент разгреда Историческия музей в Димитровград. Запозна се с историята на града и на бригадирското движение, видя отблизо и най-новото попълнения в музея - почетната книга на ДКМС, която бе открита при ремонт в мазето на МБАЛ "Св.Екатерина".

Акцент в посещението на Малинов бе обиколката из залите на Дом музей "П.Пенев", където с интерес научи, че Димитровград е част от проекта АТРИУМ и Европейския туристически маршрут на държавите с тоталитарно минало. Евродепутатът сподели, че преди години е посещавал музея и помни стаята, в която е живял Пеньо Пенев.

След Димитровград депутатът от Европейския парламент разгледа Александровската гробница в Хасковско.

Светослав Малинов е български политик от партия „Демократи за силна България”. Той е депутат в Народното събрание в периода 2005-2009 г. и част от Европейския парламент от 2009 г. досега. Той е член на комисията по култура и образование и заместник в комисията по промишленост. Подкрепя идеята за промяна в българското образование с оглед на това те да отговарят на нуждите на бизнеса.

 Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Момент от срещата с ръководството на "Неохим"
Подкрепа за кандидата за депутат от Реформаторския блок заяви Малинов, който посети и специализираната шатра, която посрещаше днес посетителите на Неделното тържище.
Момент от посещението на Неделен пазар
Малинов разговаря с производители, предлагащи своите стоки на пазара
Посети и маса, на която се предлага спално бельо

Посещение в Историческия музей
Малинов разгледа почетната книга на ДКМС
Евродепутатът се запозна с историята на бригаридското движение и на града
Малинов бе придружаван от кандидата за депутат Стефан Димитров

На Зеленчуков пазар Малинов опита от царевицата на местен производител
Пред Дом-музей "П.Пенев"
Акцент в посещението на Малинов бе обиколката из залите на Дом музей "П.Пенев"

Евродепутатът с интерес научи, че Димитровград е част от проекта АТРИУМ и Европейския туристически маршрут на държавите с тоталитарно минало.
Eвродепутатът посети и Александровската гробница

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини