ГЕРБ жени организираха шарен детски празник в Димитровград

Шарен детски празник организираха днес в парка до ОУ "П.Славейков" представителите на ГЕРБ - жени

Шарен детски празник организираха за поредна година в парка до ОУ "П.Славейков" представителите на ГЕРБ - жени. Музика, балони, рисунки върху асфалт и върху бял лист съпътстваха инициативата, която събра на едно място десетки малчугани от различни възрасти. Те трябваше да изобразят есента в Димитровград, а за най-добре представилите се имаше награди.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха от Младежка театрална школа "Тодор Колев" към НЧ "Васил Левски" в Димитровград. Проявата уважиха кандидатите за депутати Николай Колев и Деян Колев.

Пред журналисти  Колев представи основни акценти от програма на ГЕРБ за бъдещо управление. ГЕРБ ще се стреми към тридетен модел на семейството. Целта е да се ограничи професията “майка“ като семействата ще получават добавки само до трето дете включително.

ГЕРБ ще продължи усилията за
деинституционализацията и развитието на социалните услуги за деца с увреждания и за деца, лишени от родителска грижа. Освен това ще продължи реформата за социално включване на деца от 0 до 3 и от 3 до 7 години (деца от малцинствата и деца с увреждания).
ГЕРБ ще продължи да насърчава инвестициите в нови детски градини и
училища, добави Колев.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Проявата на ГЕРБ се проведе в парка до ОУ "П.Славейков"

За най-добрите художници имаше награди
Рисунки и детска фантазия включваше празника

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини