Евгения Ангелова: ГЕРБ е единствената партия, която дава път на младите хора

Кандидатът за депутат Евгения Ангелова посети Долно Белево

Младите хора сме тези, които трябва да променят България- за нас и нашите деца, това каза Евгения Ангелова - втора в листата на ГЕРБ от кандидати за народни представители в димитровградското село Долно Белево. „Много съм развълнувана, че съм тук, защото като малка често съм идвала тук при мои роднини и пазя изключително приятни спомени“ каза Ангелова.

Тя подчерта, че въпреки дългогодишното си обучение в чужбина в САЩ и Великобритания и работата в щатите тя е предпочела да се върне в България защото тук са нейните корени, тук се чувства сигурна и спокойна. Младите хора сме тези, които трябва да участваме в управлението на страната защото се видя какво могат професионалните политици през последните 20-тина година. Целта ми е да направя така ,че все повече млади хора да се ангажират с бъдещето на родината си, не да бягат в чужбина или в големите градове а да помогнат родните им села и градчета да станат привлекателно място за живеене.

Младите хора искаме стабилна държава, да раждаме и отглеждаме децата си тук и те да остават в България, подчерта Ангелова. Тя обърна внимание на несъответствието между кадрите, които произвежда образованието и търсените специалисти от бизнеса. ГЕРБ има план да промени това, предвижда се въвеждането и на дуално образование, както и на намаляване боря на университетите и специалностите в тях в съответствие с нуждите на бизнеса. Целта ще е всеки млад човек след като завърши образованието си да има възможност да започне работа по специалността. По отношение на здравеопазването ГЕРБ планира увеличение на средствата в бюджета за профилактика а приоритет ще е спешната помощ, каза Ангелова. Тя добави, че при следващо управление на ГЕРБ ще има ревизия на експертизите от ТЕЛК, защото е публична истина ,че има много хора, които получават социални добавки за хора с увреждания без да имат реално право на това. Освен това, ГЕРБ предвижда социално подпомагане на майките само до трето дете, така ще се ограничи разпространението на професията “майка“ , характерно за етнически малцинства. Възрастните хора се интересуваха от вариантите за увеличение на пенсиите им.“ ГЕРБ предвижда запазване на “швейцарското правило“ и увеличение на пенсиите в съответствие с ръста на икономиката и брутния вътрешен продукт. ГЕРБ се обявява за задължително и електронно гласуване. Задължителния вот ще намали силата на купения и контролирания вот. А електронното гласуване ще даде възможност да гласуват на над милион и половина Българи в чужбина. Голяма част от тях са в отдалечени от избирателните секции райони и това ги лишава от конституционното им право. А те са в чужбина защото не виждат перспектива за себе си в България, сега те нямат възможност да упражнят основното право на демокрацията да гласуват. Властта не е самоцел на ГЕРБ, подчерта Ангелова. Тя добави че партията няма да пристъпва към безпринципни коалиции и няма да се коалира с ДПС и БСП.

„Политическите ни опоненти дават гръмки политически обещания. Ние не подценяваме интелигентността на българите. Не ги подвеждаме с непостижими перспективи и обещания. ГЕРБ може да каже честно само, че ще вървим напред, дори и това да е трудно.“, каза още втората в листата на ГЕРБ Хасково Евгения Ангелова.

На срещата с жителите на Долно Белево присъстваха и кандидатите за народни представители Николай Колев, Румен Стоянов и Деян Иванов, както и общинските съветници от ГЕРБ Вълчо Митрушев и Кирчо Кирев. Гласувайте за ГЕРБ с номер 9 в интегралната бюлетина.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини