ГЕРБ осигури за младите кърджалийци безплатен интернет в градската градина

Зоната в действие

По инициатива на евродепутатът от ГЕРБ Томислав Дончев жителите на Кърджали се сдобиха със зона с безплатен интернет.Младежите ще могат да си чатят без проблеми в градската градина  в центъра на града.Лично Дончев дойде за да постави паметна табела.С него бяха зам.-председателят на партията Цветан Цветанов,водачът на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева и младежката лидерка Веселина Юрукова.

Те преминага през централната част на града, съпровождани от привърженици с партийни и национални знамена.Цветанов даряваше дечица  с рекламни гривни.

 Зам.председателят на партията разговаря с българина със шведски паспорт Хасан Тахиров,който полага усилия за отглеждането на шафран в Източните Родопи, като алтернатива на тютюна. Цветанов посочи,че такива инициативни хора трябва да се подкрепят.Той получи като подарък кутия с луковици шафран.

Георги Кулов

Томислав Дончев проверява връзката
Цветанов получава в дар луковици от шафран
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    На
    наблюдател
    1 -2
    13:36, 19 сеп 2014
    Цвета е не само една от най ерудираната и професионалистка но е "п--------и половина",т.е. хубава жена.всичко си има за разлика от много други като палавраджийката и шафрантия манолова, оная с лъвската грива-еврод/П/упедавката, ниновата,буруджиевата ...оле повръща ми се.
  • 2
    Ед
    Един от всички
    0 0
    17:18, 21 сеп 2014
    Всичко добре- ама тоя олигофрен Томислав Дончев кво прави тука.Смотаняк неден. Не си ли вижда карикатурната физиономия и телосложение.Ужас-джудже нещастно!
  • 3
    Ед
    Един от всички
    0 0
    17:21, 21 сеп 2014
    Хора, не ходете там да се логвате- не виждате ли кой е на чело? Цв.Цв., който продължава да шпионира и да лъже! Ще бъдете жестоко шпионирани в тая така наречена- ЗОНА!
Последни новини