ЕНП заяви подкрепата си за кандидата за депутат Стефан Димитров

Подкрепата си за кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров изразиха днес от структурата на ЕНП в Димитровград

Подкрепата си за кандидата за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров изразиха днес от структурата на Единна народна партия /ЕНП/ в Димитровград с нарочна декларация.

"В лицето на Стефан Димитров виждаме човек, който може да защити интересите на нашата Община и на Хасковска област в Народното събрание", заяви лидерът на партията тук Петър Томов. Той е убеден, че като човек, изразяващ дясната идея, Димитров ще продължава да работи за просперитета на региона.

"Призовавам димитровградската общественост да подкрепи кандидатурата на Стефан Димитров, като кандидат на Реформаторския блок с №7 в бюлетината и №2 за преференциален вот", апелира Томов. И добави, че не се съмнява в ангажираността на Стефан Димитров в защита интересите на жителите на областта и общината. Те са свързани с развитието на бизнеса, земеделието, работните места и др.

"Благодаря за подкрепата", заяви от своя страна кандидатът за народен представител. И допълни, че приема ангажиментите, които се поставят в декларацията и които са свързани с промяна управлението на държавата, промяна на социалната политика, както и така в областта на земеделието и животновъдството.

Според Димитров, наложаща е реформа в държавната система, която ще задържи младите хора в страната. Ако тази реформа не започне сега, ще се чудим след 4 години защо градове като Димитровград обезлюдяват, каза кандидатът на Реформаторския блок.

Крайно време е партиите да започнат да работат за България", заяви Стефан Димитров. Категоричен бе, че приема ангажимента да работи за Димитровград и Общината.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Представителите на ЕНП излязоха с декларация в подкрепа на Стефан Димитров
Лидерът на ЕНП Петър Томов и Стефан Димитров

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини