Миков: Октомври не е битка последна, а борба за България

 В България на десния преход и 25-годиншното тържество на неолибералната идея, доказваме и отстояваме лявата идея, заяви председателят на БСП Михаил Миков.

България е разделена от прехода, в който капиталът трупаше, а трудът оцеляваше. Разделена в поколенията, в различните линии, заяви Миков по време на традиционния събор на БСП на "Бузлуджа", предаде БГНЕС.

"Октомври не е бой последен. Октомври е битка за една по-добра България, за едно по-добро управление и едно по-силно БСП. Ние ще спечелим тази битка – напук на десницата, напук на онези, които се борят срещу лявата идея“, категоричен бе лидерът на червената партия.

Затова БСП има големия дълг да обедини българските граждани, под знамето на лявата идея и интересните на българските граждани. Мисля, че лявомислещите хора ще спрат да вярват в злонамерените.

Това ще го направим, когато всички сме заедно, обединени, когато всеки партиен член си даде ясна сметка защо е в БСП. Тогава хората ще ни повярват. Ние ще отидем при хората, за да дойдат те при нас, да ни чуят и да ни разберат, каза още лидерът на БСП.

Според Миков лявата идея е кауза и няма никакъв интерес, който да бъде поставен по-високо от нея.

Той заяви, че трезвомислещите хора няма да се подведат по онези, които искат да защитават единствено личните си интереси.

Защото лявата идея е кауза и няма никакъв личен интерес, който може да бъде поставен по-високо от нея.

Бузлуджа е знаме високо в планината. Но Бузлуджа е символ на това наше обединение и сила – да преодолеем трудностите.

"Благодаря ви, че сте тук. Благодаря на конгреса на партията, на моите другари, на стотиците хиляди членове, които дадохте подкрепата си за мен. Аз ще дам всичките си сили за една силна, единна, истински представителна Българска социалистическа партия!“, заяви в заключение Михаил Миков.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини