Пеевски: Да ме бяха убили, да са доволни всички! Преглед на печата

"Стандарт": 2122 км делят Сергей от БСП

2122 км вече ще делят БСП и нейния шеф. Сергей Станишев избра да бъде евродепутат в Брюксел, но не се отказа от лидерския пост в столетницата. Той хвърли оставка само като председател на парламентарната група на "Коалиция за България" и народен избраник от родния парламент. Заминаването на Станишев за Брюксел бе предизвестено преди дни при започналите усилени преговори между ПЕС и ЕНП за съставяне на широка коалиция за върха на ЕС. Това бе и версията на самия соцлидер. Според него включването му в Европарламента е "възможност за България да участва във формирането на новите европейски институции". Паралелно с това на "Позитано" 20 включиха обратното броене за лидера си. Оставката на Станишев като председател на БСП ще е темата и на предстоящото заседание на НС на БСП идната седмица.

"24 Часа": БСП и ГЕРБ обсъждат създаването на експертен програмен кабинет

Експертен програмен кабинет в рамките на този парламент - това е темата, около която се водят неофициални преговори между БСП и ГЕРБ - включително днес, в Народното събрание. Това съобщиха за "24 часа" източници от преговарящите страни.
Според тях идеята за такъв кабинет е той да бъде съставен изцяло от експерти на БСП и ГЕРБ, като по този начин се даде възможност на ДПС да си "почине" от властта за една година.

"Труд":  Пеевски: Да ме бяха убили, да са доволни всички!

"Вече почвам да съжалявам, че моята охрана подаде сигнали. Може би трябваше да бъда убит, всички щяха да бъдат доволни." С тези думи вчера депутатът от ДПС Делян Пеевски коментира развоя на скандала между него и собственика на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев. Изявлението Пеевски направи на излизане от столичното следствие, където бе привикан за обяснения по сигнал, че заплашил с убийство банкера.

"Новинар": Близките на изчезналия Марин блокираха Аспаруховия мост

Роднините на изчезналото 6-годишно момче Марин блокираха движението по Аспаруховия мост във вторник сутринта. Десетина спряха движението, но полицаите се намесиха и възстановиха нормалното придвижване.
Междувременно майката и бабата на Марин бяха прибрани с патрулка и отведени в районната администрация, където им бе оказана помощ от психолози.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини