Избират мис Любимец за празника на града

Преди три години миските от Любимец направиха заедно с Краси Рядков незабрамвимо шоу

Конкурс за красота и кулинарно състезание са сред атракциите, които община Любимец стяга за официалния празник на града.

Най-привлекателните млади дами от региона ще могат да премерят мерки, остроумие, стил и маниери, на 22 август в съревнованието „Мис Любимец – 2012г.”, което ще открие празниците от 20.30 ч. на басейн „Рай“. Избраницата, която грабне короната, ще получи и парична премия от 150 лв. За подгласничките й финасовият стимул ще е 100 лв. за второ място и 70 лв. за трето.

През втория ден на честванията във фоайето на местното читалище „Братолюбие”, от 18.30ч. най-изкусните домакини ще премерят сили в кулирнарията в състезанието „От градината в чинията”. Най-добрите творби ще бъдат подредени и в изложба. Идеята е да бъде демонстрирано какво може да се приготви от плодородните градини на Любимец. Предвиден е и щанд, в който местни производители ще изложат всички плодове и зеленчуци, които се произвеждат в регион под надслов „Извор на плодородието – Реколта 2012”. На същия ден от 20.00 ч. на пл. „Трети Март” пловдивската танцова формация „ЕЛИКА” ще забавлява любимчани.

През на третия ден - 25 август от 20.00 ч. програмата продължава с музикалните изпълнения на Струнен квартет „Интро” , а от 21.30 ч. Оркестър „Димитровград” ще озвучи центъра на града с традиционната българска народна музика.

haskovo.net

Фолк дивата Андрея също беше част от купона
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини