Повече от 600 рисунки изпратиха деца от цялата страна за конкурс, организиран от Националното сдружение на сираците в България

Над 600 рисунки изпратиха деца от цялата страна за националния онлайн конкурс "Християнското семейство, традиции и обичаи", организиран от Националното сдружение на сираците в България. Това съобщи за БТА председателят на неправителствената организация Слави Михайлов.


Той уточни, че сред участниците са деца от областите София, Перник, Плевен, Велико Търново, Ямбол, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Варна, Шумен, Кюстендил, Сливен, Стара Загора, Монтана, Кърджали, Бургас и др. Малките художници са на възраст от три до 17 години.


Всички участници ще получат грамота, а жури ще определи най-добрите рисунки - от първо до трето място. Освен тези награди, в групата "Прави добро" във фейсбук, всички ще могат да харесат рисунка и тази, която е събрала най-много харесвания, ще бъде отличена с наградата на публиката, поясни Михайлов.
Конкурсът е организиран с подкрепата на фирми от Плевен, които осигуряват наградния фонд, а наградата на публиката е тридневна почивка в к.к. "Албена", осигурена от ръководството на комплекса за семейството на детето, чиято рисунка е получила най-много харесвания.


Резултатите, след оценката на журито, ще бъдат обявени в групата "Прави добро" във фейсбук на 26 ноември, уточни Михайлов.

Източник: Perunik.COM

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини