„Дай лапа“ алармира: Масови убийства на кучета в Перник

Божидар, който също беше убит наскоро

„Днес получих няколко обаждания по телефона за агонизиращи и убити кучета. Труповете остават на място“, пише Елица Енева от сдружението Дай лапа.

Подобен стил на работа перничани видяха и през 2010 година, когато в центъра на града бяха отровени по зловещ начин кастрирани и напълно социално животни, пише още Енева.

Ето какво напиша още тя в социалната мрежа фейсбук:

„Невъзможността на кметица Янакиева да се справи законно с проблема с бездомните кучета я кара непрекъснато да потъпква законите на РБ. Днес г-жа Искра Попова- служител на общината ми каза, че имат нареждане да "почистят". А управителят на фирмата по "почистватето" Димитър Николаев ме нарече "боклукчийка". Към друга дама потърсила информация от него се е обърнал с "ненормалница". Това е политиката на нашата мила кметица. За да е ясно- никога не съм поставяла живота на животните на първо място. Най - важни са нашите деца, но с този метод на действие Янакиева осигурява доживотна работа на Димитър Николаев и Дамян Иванов. Освен неморален и нехуманен , този начин на работа е и НЕЗАКОНЕН. а Ненавиждам я , защото успява да предизвика в мен чувства, които рядко изпитвам. Пожелавам и за Новата 2012 година да я вкарат на топло.“

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини