Стойчо Стоев: Излизаме срещу ЦСКА с настроение и пределна мобилизация

Мотивацията и настроението в отбора са добри преди предстоящото дерби с тима на ЦСКА, заяви на пресконференция днес старши треньорът на Миньор – Стойчо Стоев

Подготовката за мача, по думите му, е протекла нормално.  „Имаме проблеми от здравословен характер – Бибишков и Чворович са болни, утре ще видим какво им е състоянието. Това са ни единствените проблеми, всички други са здрави”, каза още специалистът.

„Каквото и да си говорим, ЦСКА е добър отбор. В офанзивен план може би имат най-добрите футболисти в България. С оглед издънката от миналия кръг съм сигурен, че ще излязат пределно мотивирани срещу нас, за да ни преодолеят“, каза още Стоев.

Според него обаче ЦСКА има и и своите слабости и Миньор има шансове да ги затрудни.  Наставникът на „чуковете” заяви, че се надява футболистите му да се възползват от слабостите на „армейците” в отбрана и да реализират открилите се пред тях положения.

Ето и групата на Миньор за предстоящия мач с ЦСКА: Чворович, Банков, Христозов, Стойчев, Марков, Божиков, Брахими, Стоянов, Василев, Траянов, Том, Бибишков, Илиев, Павлов, Цветков, Тодоров, Въндев, Михов, Рангелов

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини