Вихрен Матев се срещна с жителите на Витановци

Среща с жителите на пернишкото село Витановци проведе вчера кандидатът за кмет Вихрен Матев.

„Срещата беше много приятна, с много хубав човешки разговор“, казаха доволни жителите на селото. Останаха приятно изненадани от атмосферата, която създадоха в селското читалище кандидат-кметът и кандидатите за общински съветници Маргарита Владимирова, Евгения Матева, Маргарита Касел, Павел Черийски, Виктор Банов и Емил Христов.

Срещата продължи над час и половина като жителите на Витановци споделиха и проблемите си в селото. Те изразиха своето негодувание от това, че читалището на Витановци  не функционира.

„Обезверени сме от политиците и вече сме изгубили доверие в тях“, казваха хората и не скриха, че не харесват помпозността, с която отиват останалите кандидати за разговор с тях. „Много по-добре е да седнем и да си говорим човешки, отколкото да тук да се стовари толкова много техника“, казаха те.

Повдигнаха й въпроса за добив на шистов газ. „Работил съм дълги години в такава фирма и знам, че ако се направят проучвания и качествена изработка, няма да има проблеми за населението“, коментира кандидат- кметът Вихрен Матев. Като еколог Маргарита Касел, която е кандидат за общински съветник, също потвърди думите на Матев.

„Радваме се, че при нас дойдоха лично да разговарят толкова достойни и интелигентни хора“, казаха жителите на Витановци.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини