И перничани се жалват от некоректни туроператори

„Вместо да си почивам на морето, през цялото време там бях под напрежение“, разказва наша читателка. Всичко това се случва благодарение на некоректен туроператор от Перник.

„Всичко започна с това, че не беше ясно точно в кой хотел ще сме.  Първо говорихме за един, после ни казаха, че ще сме в друг и накрая ни настаниха в трети. Вместо след дългото пътуване да се настаним в стаята си и да поспим или да отидем на плаж, ние трябваше няколко часа да търсим решение на проблема“, разказва читателката ни.

„Бяха ни обещали стая с климатик, за който ние се съгласихме да доплатим, но в крайна сметка с помощта на камериерката се сдобихме поне с вентилатор, тъй като хотелът нямаше климатици“, пише още в писмото си до нас тя.

След като тя и приятелят й мислели, че вече всичко е свършило, се оказало,че има още изненади.  

„Едно от условията ни за хотела беше да има паркинг, тъй като с колата си ходехме на плаж. Туроператорът ни предложи вариант, в който ние да оставяме автомобила си на паркинга на хотел, съседен до нашия. И нас това ни устройваше. Оказа се обаче, че двата хотела съвсем не са съседни, а на около две автобусни спирки разстояние“, разказва още читателката ни.

След като и на този проблем също се намира някакво решение, което съвсем не е в полза на читателите ни, се оказва, че има и още нередности.

„Храната беше твърде малко. Закусвахме по две пържени филийки, вечерята също беше малко. Определено не беше достатъчна, за да се нахрани мъж например. На една от снимките съм показала и закуската. Най- голямо впечатление обаче остави десертът, който за двама души беше по две резанчета пъпеш с размери на показалец“, жалва се още момичето.

 

На снимката се вижда какъв горе-долу е размерът на чинията, в която е поставен десертът за двама. Монетата е за сравнение. „Той даже не беше само за двама. На едно младо семейство с малко дете този десерт беше предназначен за тримата. А при вида на това един мъж стана най-демонстративно и отиде в близкото заведение, за да се нахрани като хората“, пише още нашата читателка.

Туроператорът е обяснил, че такива гафове с храната се случват дори и за много по- скъпи оферти в луксозни хотели.

„Нека все пак хората внимават, какъв туроператор избират и какъв хотел, за да не развалят почивката си“, казва читателката ни.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини