Животът ти е каша. Дефектен екземпляр

Животът ти е каша. Не знаеш кой си и къде отиваш. Чувстваш се дефектен екземпляр.

Роман за самонадеяните, неуверените, нетърпеливите – хората на нашето време - „Дефектен екземпляр” . С хумор и ирония Сара Кутнер, една от най-известните водещи в Германия, рисува главоболията и терзанията на модерните момичета.

Сърфираща по повърхността на ежедневието, Каро е типичната млада жена в големия град – интелигентна, настъпателна, хиперактивна. За нея животът е пътуване в най-бързата лента на пътя, шведска маса с неограничена консумация... Или поне продукт с гаранция, попълнена при доставката.

Но скоростният й живот рязко натиска спирачки. Когато губи работата си, изхвърля някои лицемерни „приятели” и смело прекратява малодушната си връзка, Каро изведнъж губи почва под краката си и започва да се страхува от всичко.

„Депресията е скапано събитие” – заявява тя и решава да я пребори с всички възможни средства: редовни посещения при психиатър, плач на приятелско рамо, известна доза самокритика и една „междинна” връзка. Постепенно Каро открива пътя към предишния си живот. Или... все пак не е толкова лошо да си дефектен екземпляр?

Сара Кутнер е родена през 1979 г. и е известна с предаванията си в музикалните канали „ВИВА” и „Ем Ти Ви – Германия”. Освен водеща тя е авторка на две собствени рубрики в пресата.

Цена – 12 лв.
Жанр – Женски роман - романтична комедия

На пазара – от 8.11.2010 г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини