Риалити. Терористи контролират финала на Биг Брадър

Сградата на аржентинска телевизия е атакувана от терористичен отряд. Взети са заложници. Но петима от тях нямат представа какво се случва. Те са финалисти в „Биг Брадър” и контактът им с външния свят вече е изцяло под контрола на терористите.

Целта на похитителите е да покажат упадъка и порочните нрави на съвременното общество, като манипулират участниците в шоуто. Финалистите са принудени да проявят най-низките си страсти. Но са готови на всичко, за да спечелят…

Същото важи и за продуцентите, които се борят за все по-висок рейтинг. Измислица и реалност се сливат на екрана. Милиони зрители стават свидетели на скандални признания и прояви на насилие.

В крайна сметка невинни няма...

Динамична и провокативна, тази майсторски написана сатира разобличава фалшивите ценности и разрушителните амбиции на съвременното общество. Най-опасното оръжие в днешния свят се оказва манипулацията на масмедиите, а моралът на модерния човек е поставен под съмнение. Въпросът е колко далеч сме в действителност от тази предполагаема фикция...

Серхио Бисио
Риалити

Серхио Бисио е писател, поет, драматург и сценарист. Той е един от най-талантливите съвременни аржентински творци, носител на международни награди.

192 страници
Цена: 12,00 лв
ISBN 978-954-389-103-0

На пазара – от 30.08.2010 г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини