Разликата във възрастта и успешната връзка

Връзката може да изглежда сериозна сега. А след 10 години? След 20? Айде не толкова сериозно, а.

За любовта няма граници... или поне така казват. Въпреки това на връзки с голяма разлика в годините се гледа с подозрително око. Независимо от всеобщото мнение те обаче стават все по-често явление. Какви са доводите на хората с такива връзки и успешни ли са в крайна сметка те...

"Аз съм студентка, на 22 години и от година и половина живея с приятеля ми, който е на 35. В началото беше трудно за моите приятели да го приемат, но когато откриха, че е на моя акъл, нещата се получиха като от самосебе си. Харесва ми, че е улегнал, но не е убил чувството си за хумор и забавление. Чувствам се сигурна и спокойна с него, не си губя времето с излишни безсмислени игри."

"Радвам се, че съдбата ни срещна с нея, защото въпреки годините й тя е достатъчно зряла, за да ме усети. Писнало й е от лекото поведение на връстниците й, а на мен ми е омръзнало от драматизма на жените на моята възраст. Те прибързват, изискват твърде много и искат всичко да им се случи непременно."

"Аз съм на 32 години, с две деца, разведена. В момента се радвам на прекрасна връзка с 25-годишно момче. С годините мъжете стават скучни. Съпругът ми ми даде много, но ми спомогна да загубя онази искрица към живота. Новият ми партньор прекрасно разбира положението ми и е много по-толерантен към нуждата ми за свобода. Тази връзка определено ме облагородява."

"Тя е фантастична! Не ми прави фасони, не ми чупи стойки, не ми държи сметка. С предишната ми приятелка бяхме на почти една и съща възраст и имахме сериозни проблеми. Държеше се детински и ми въртеше номера, а и беше твърде неопитна в леглото. Смяташе, че като е красива, това е достатъчно."

"Била съм с по-малки мъже от мен и изходът винаги е бил трагичен. Проблемът с по-малките момчета е, че те се правят на големи мъже, а всъщност не са достатъчно зрели да го играят такива. По-възрастните пък направо ме отвращават. Не мога да си представя да бъда с някого на възрастта на баща ми."

"Чувствам се комфортно с мацки, които са на моята вълна. Какичките са печени, но често те използват и захвърлят след това. Опасно е да се занимаваш с тях. Малките пък не знаят още какво искат и те вкарват в такива филми, че после и сам не можеш да се измъкнеш от тях."

Изводът: Универсална рецепта – няма. Хората имат различни възприятия, очаквания и желания и е глупаво да поставяме отношенията в рамки и правила.  

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини