Започна ТВ битка за Лига Европа

Четири родни телевизии водят здрава битка за мачовете на Левски и ЦСКА в Лига Европа. Това са TV7, Канал 1, Нова и pro.bg. До момента все още не се знае коя медия ще дава пряко мача на "сините" с ирландския Дъндолк в четвъртък. Преговори вървят, като по някое време от битката отпадна ТВ7. Телевизията обаче минава фаворит за мачовете на ЦСКА от трети кръг. Затова най-сигурният начин феновете да видят началото на "синия" поход е да купят билет за "Герена". Касите на стадиона отварят още в сряда от 14,00 часа, предаде АСН.

Към този момент като най-проблематично се очертава излъчването на срещите на Берое в Лига Европа, твърди Спортал. Те ще се играят в един и същ ден с тези на Левски и ЦСКА. Шансът на заралии да бъдат предавани по телевизията значително ще нарасне, ако успеят да докарат някой европейски гранд като Ливърпул, Ювентус, което е твърде вероятно.

"Сините" тренират тази вечер на "Герена", за да свикнат с обстановката преди дебютния за сезона мач в Европа.

Единственият пропускащ срещата със сигурност е Мирослав Антонов. Нападателят беше преотстъпен на родния му Монтана. Чилика, както беше наречен играчът, дойде в Левски от Своге през зимата. Той обаче не успя да се наложи, а през новия сезон "сините" ще избират за централен нападател между Гара Дембеле, Георги Христов и Исмаил Иса.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини