Мъжът, пострадал вчера след взрив в дома си в пернишкия квартал Рудничар, е настанен в софийска болница с изгаряния и опасност за живота

Възрастният мъж, който вчера пострада вследствие на възникнал взрив в дома си в пернишкия квартал Рудничар, е настанен в столично лечебно заведение с изгаряния по тялото и опасност за живота. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.

След извършен оглед на местопроизшествието е установено, че сградата, която е обитавал 73-годишният перничанин, е разрушена в резултат на взрив, предизвикан от газова бутилка. Образувано е досъдебно производство и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

БТА припомня, че инцидентът стана вчера следобед. Говорителят на Областната дирекция на МВР в Перник Венцислав Алексов каза за БТА, че при транспортирането на пострадалия до спешния център към Многопрофилната болница за активно лечение „Рахила Ангелова“ в Перник, той е бил в контактно състояние. По-късно е закаран за лечение в болница в София.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини