Galantis, Дейвид Гета и 5 Seconds of Summer обединиха сили в „Lighter“

Международно признатата денс музикална сила Galantis, суперзвездата DJ/продуцент Дейвид Гета и мултиплатинената поп-рок група 5 Seconds of Summer обединиха сили за новия сингъл „Lighter“. Сингълът е първото ново музикално издание за 5 Seconds of Summer от повече от година и идва след рекордните хитове на Дейвид Гета с имена като Ким Петрас, Биби Рекса и други.

„Lighter“ бележи още една силна колаборация между Galantis и Дейвид, след техния златно сертифициран съвместен сингъл „Heartbreak Anthem“ с Little Mix, който се оказа истинска глобална сензация. Парчето прекара 10 седмици в класацията Billboard Global 200 и 13 последователни седмици в топ 10 в официалната класация на Обединеното кралство.

 „Lighter“ е специална песен, защото творческият импулс между мен, David и 5SOS се подреди толкова добре – оставихме сътрудничеството да се влее в музикално произведение, което е емоционално и вечно. Майкъл (Клифърд от 5 Seconds of Summer) е голям меломан, като мен, и работата в тясно сътрудничество с него по продуцирането на живи елементи като струнни, китара и барабани беше много вдъхновяваща. И винаги е страхотно да работиш с Дейвид, след невероятната реакция, която получихме с „Heartbreak Anthem“, е вълнуващо да издадем още един голям проект заедно“, споделя Кристиан Карлсон от Galantis.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини