New Kids on the Block с нов албум от 11 години

New Kids on the Block зарадваха феновете си със съобщение за нова музика. 

Групата, станала популярна през 80-те години на миналия век, ще издаде първия си нов албум от 11 години. Заглавието на проекта е „Still Kids“, а датата за премиерата е 17 май. 

В съдържанието са включени 14 песни, а първият сингъл „Kids“ е написан и продуциран от David Stewart (работил с BTS и Jack Harlow) и Luke Batt. Групата ще представи новата си песен на живо в шоуто на Kelly Clarkson в петък, 8 март. 

Предишният албум на бой бандата излезе през 2013 г. под заглавието „10 promises“. 

Осмото издание на Jonathan Knight, Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg и Danny Wood е „пълно с поп и денс парчета, както и с любовни песни, които бързо ще се наредят сред любимите на феновете им“, се казва в съобщението за албума. 

„Това е най-зрелият албум, който някога сме правили“, каза Wahlberg, който е творчески директор на проекта. Певецът е съавтор на седем от песните в албума с дългогодишния си сътрудник Lars Halvor Jensen. „И все пак това е най-забавният и най-комфортният албум, който някога сме правили... Става въпрос за надеждата и възможностите и да бъдем себе си“.

McIntyre, който е съавтор на шест от песните в албума, добави: 

„Говори много за всяка група да направи запис, който има енергия и страст, лекота, забавление и дълбочина – след почти 40 години заедно? Това е невероятно“.

Източник: magic.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини