Рок и класика: Сигнал и Русенската филхармония гостуват в Античния театър

Един различен и силно въздействащ концерт ще представи емблематичната рок група Сигнал в Пловдив. Заедно с Русенската филхармония музикантите, начело с Данчо Караджов, очакват всички фенове на качествената и обичана българска музика, за да им разкажат своята вълнуваща 45-годишна рок приказка.

„Направихме този спектакъл с огромен успех миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на пловдивската публика в символа на града под тепетата – Античния театър. Аранжиментите са дело на изключително талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен на Сигнал Данчо Караджов. 

„За мен няма по-абстрактно изкуство от музиката и съм безкрайно щастлив, че още от малък, та до днешен ден не съм спирал заедно с моята група Сигнал да работим и да радваме хората. Затова казвам, че музиката е всичко в моя живот, а публиката издигам на пиедестал! А пловдивската публика е несравнима и ние ще ѝ предложим един коренно различен Сигнал“, категоричен е той.

 Неизчерпаеми в творческите си търсения, Сигнал и Русенската филхармония ще съчетаят рока с класиката, за да поднесат на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на златните и незабравими хитове: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която ще превърне събитието в истинско зрелищно шоу.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ ще е на 25 септември от 20:00 ч. в Античен театър – Пловдив. Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim и Grabo, както и на билетната каса на Театъра.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини