Chevrolet Camaro: Лимитиран и атрактивен!

От General Motors пуснаха в продажба специална версия на Camaro, както обещаха още на автомобилното изложение SEMA през миналия ноември. Тогава от компанията показаха концептуалната версия на модела.

Автомобилът ще бъде произведен в ограничени бройки и се базира на Chevrolet Camaro 1LT. Оборудван е с 3.6-литров V6 двигател с мощност от 304 к.с., който е свързан с шестстепенна трансмисия ( автоматична или ръчна). Цената на колата ще стартира от 18 501 евро.

Екстериорът на автомобила е боядисан в уникалния цвят Synergy Green (зелено), а по дължината на предния капак и по задната част има ивици в цвят Cyber Grey (сиво). Моделът е снабден и със заден спойлер, както и с 19-цолови джанти в сребристо, обути в гуми  P245/50R19.

Междувременно същата цветова схема е използвана и за дизайна на интериора. Така зелено може да бъде намерено по арматурното табло, части от вратите, шевовете по тапицерията на седалките, волана, централната  конзола и част от скоростния лост.

Специалната версия Camaro Sunergy получава още Bluetooth, USB, MP3 и дистанционно стартиране на двигателя (последното само за варианта с автоматик).

На тези, които харесват новия Camaro Sunergy, от компанията предлагат допълнителен  пакет, включващ 21- цолови черни полирани джанти, по-ниско с 30 мм окачване, по-спортни спирачки от Brembo, както и малко по-различензаден спойлер.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини