Renault възроди своя Clio S

От Renault възродиха модела Clio S, продаван през 90-те години. Новият триврат S е базиран на стандартната версия на Clio и е снабден с 16-цолови джанти `Polar`.

Моделът получава още оцветяване в бяло на част от предната броня, задния спойлер и огледалата. Бели ивици, характерни за дизайна на спортните автомобили, има пък по покрива и по двете му страни, а задните прозорци и вратата на багажника са леко затъмнени.

Интериорът също е със спортен стил, като на седалките е изброрана в бяло буквата "S", за да бъде ясна принадлежността на модела. Колата има кожен волан, а за дизайна на централната конзола, арматурното табло и измервателните уреди отново е използван бял цвят.

От компанията предлагат заинтересованите избор между три двигателя – 1.2-литров бензинов с мощност от 75 к.с., 1.2-литров с турбо и мощност от 100 к.с. и 1.5-литров дизелов с мощност от 86 к.с.

Цената на версиите на новия Clio S са в диапазона между 12 629 евро за варианта с 1.2-литров 16-клашанов двигател и 15 163 евро за варианта с 1.5-литров dCi агрегат. Потребителите могат да избират и между четири цвята за екстериора - Glacier White (бяло), Pearl Black (черно), Capsicum Red (червено) и Extreme Blue (синьо).

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини