Лятото на детективите на EPIC DRAMA

Домът на епичната драма, Epic Drama, отново ще събере на едно място най-добрите ТВ детективи, които сте чували! Пригответе се да посрещнете най-знаковите тандеми от европейските столици на престъпността – от „Парижка полиция – 1900 г.“„Кръв във Виена“ и „Умри за снимка“ (с черен дъблински хумор) до култовия „Вавилон в Берлин“.

И това не е всичко! Стартирайки на 1 юли и чак до последния ден на август, Epic Drama излъчва някои от най-емблематичните криминални поредици, начело с най-отбраните си детективи – с „Криминалните случаи на Мърдок“ в Торонто и Мис Фишър, която в „Мис Фишър и криптата на сълзите“ се подвизава в Йерусалим (макар че филмът всъщност е заснет в Мароко и Австралия).

Необузданите 1920-те са в Babylon Berlin – всяка събота в 23:30 часа – метрополисът на онези с талант и амбиция. Убийства, изнудвания, конспирации, преврати – добре дошли в Belle Epoque с Paris Police 1900 – всеки вторник в 23:40 часа. Rillington Place (през август) е подобно мрачен и тягостен трилър за истинския сериен убиец Джон Реджиналд Кристи (в смразяващата роля – Тим Рот – в звездната компания на Саманта Мортън и Джоди Комър) - Лондон на 1940-те.

Но Epic Drama не е само непрогледна драма. Това е и драма по Агата Кристи. Agatha Christie’s Hjerson – всеки петък в 22:00 от 14 юли – и „Криминалните случаи на г-ца Марпъл“ от 18:55 часа – са добър завършек на всеки делничен ден. 

Разбира се, английските детективи имат много специално място в сърцето на Epic Drama – от непрежалимия „Ендевър“ през достойния му заместник „Инспектор Далглиш“ и не по-лошия „Инспектор Джордж Джентли“ до викторианските „Мис Скарлет и херцогът“ – двойни епизоди в четвъртък от 22:45 часа или петък в 09:45 сутринта в зависимост дали сте „сови“ или „чучулиги“.

В „лятото на детективите“ на Epic Drama има поне по един криминален експерт за всеки диванен специалист по престъпленията – кой е вашият шампион?!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини