Вижте българката и другите участнички в конкурса Мис Вселена

    След като бе отложен миналата година 71-вият конкурс Мис Вселена ще се проведе на 14 януари 2023 г в Ню Орлеанс, Луизиана. Но първите спектакли са вече в мрежата.

    В Шоуто на националните костюми на сцената 84-те кандидатки за короната излизат, за да представят страната си. Това е най-амбициозната част, що се отнася до визията им и тази година има невероятни тоалети, както можете да се убедите от видеото. То е стопирано да започва от излизането на българската представителка Кристина Пламенова. Ходещото цвете, което в този момент напуска сцената е представителката на Британските Вирджински острови. Но и без този контраст, тоалетът на българката предизвиква изненада и тя не е радостна... Участничките излизат по азбучен ред на страните си, така че след Кристина на сцената се появява екзотична и елегантна представителка на Камбоджа.

    Няколко участнички са с крила, други с пищни ветрила, има костюми, обсипани със скъпоценни камъни, пайети, а някои визии директно представят злато. Повечето от тоалетите са отдали дължимото на шоуто, а това, което символизира техните страни, е находчиво вградено във визията или предадено чрез поведението на участничките. Не може да не привлече внимание представителката на Непал с трето око, златна халка на ноздрата и с изплезен език, което е необичайна за публиката тамошна традиция. Представителката на Ливан обаче не е толкова скована от традиции що се отнася до облеклото на сцената. Някои от визиите са изградени с цели импозантни инсталации, сред които едва забелязваш красавицата. Други са доста минималистични и забавни. Нидерландката излиза с палава карамелена вафла на талията, а представителката на Бахамите е цялата във фойерверки. Украинският ангел носи меч в ръка и каски на крилете си. А представителката на САЩ излиза с инсталация цяло съзвездие и даже огромна Луна.

    По-долу можете да видите и вечерните тоалети на всички участнички в конкурса.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини