Тя не стана Мис Вселена, но всички говорят за нея

22-годишната Джейн Дипика Гарет, която е от американски произход, представлява Непал в прочутия конкурс Мис Вселена. Тя обра грандиозни овации по време на първото си представяне в Салвадор. Дипика се превърна в международна звезда, след като участва в Мис Вселена 2023 като първия кандидат за короната с голям размер.

Коя всъщност е Мис Непал

Джейн Дипика Гарет е студентка от Катманду, която учи за медицинска сестра и преди няколко месеца победи 20 други състезателки, за да спечели титлата Мис Непал. Най-силните й страни пред съдиите бяха нейният чар и застъпничество ѝ за психичното здраве.

"Като жена с извивки, която не отговаря на определени стандарти за красота, аз съм тук, за да представя жените с извивки, които се борят с наддаване на тегло и са изправени пред хормонални проблеми. Вярвам, че няма един стандарт за красота, а че всяка жена е красива точно такава, каквато е."

По време на представянето си в предварителния кръг на Мис Вселена 2023, Мис Непал изтъкна, че въпреки критиките за теглото си, тя е истинска и силна жена, която не се влияе от чужди мнения. Затова и като едно от най-добрите качества, които притежава, тя посочи смелостта, която проявява от дете, за да се изправя без срам пред света с неговия негативизъм и упрек.

"Беше ми много трудно да стигна до тук. Ето защо се чувствам много горда от израстването си като личност и като жена. Ако трябва да ви кажа коя е суперсилата, която искам да притежавам в живота, това би била телекинезата. С една дума, описвам себе си като визионер. Освен това не мога да прекарвам твърде много време без да чета и най-важното нещо за мен е да посветя възможно най-много време на семейството и близките си", разкрива за себе си Мис Непал.

Историческите промени на Мис Вселена

Миналата година организацията Мис Вселена направи безпрецедентна модификация в своя процес на подбор, като позволи на омъжени жени и майки да участват в тазгодишното състезание. Промяната на правилата е една от най-големите в историята на Мис Вселена, която преди това позволяваше да участват само самотни жени на възраст между 18 и 28 години, които никога не са били омъжвани и никога не са имали деца, припомнят от Cultura Colectiva.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини