Пубертетът - нов сериал по еТВ

От 27 декември в ефира на еТВ стартира излъчването на нов за българския ефир мини сериал - Пубертетът.

Фокусът е върху Ян, в средата на 40-те, любящ баща и журналист. Със съпругата си, Сара, и двете им деца, той се е установил в комфортен и управляем живот.

Всичко щеше да е много красиво, ако дъщеря му, Карла, на 13 години, не беше в пубертета. От ден на ден дружелюбното, общително и възхитително момиче се трансформира в млада дама, която е развила невероятен талант за драма, болезнени истини, мрачна хапливост и съпротива срещу насърчаване. Всичко това е трудно за Ян. Къде отиде момичето, което го обожаваше?

Карла има и 10-годишен брат Ник, който за щастие още не е в пубертета, и много ѝ лази по нервите. Голяма промяна в семейството на Майбахер идва с пълна изненада: Сара е бременна с третото си дете. Един „пубертет“ намира възпроизвеждането в собственото си семейство и в „напредналата възраст“ на родителите си, за смущаващо.

Родителите на Ян са Гизела и Еберхард. Еберхард изживява нова любов с една от бившите съученички на Ян. Той се разделя с дългогодишната си и доверена съпруга Гизела, която в началото е съсипана, но след това се съвзема. Сестрата на Ян, Юлия, не го приема.

Изграждането на нов дом под отговорността на Юлия като архитект все повече се превръща в кошмар за семейство Майбахер. Строежът излиза твърде скъпо за финансовите възможности на Сара и Ян. Единственият шанс да овладее объркания професионално живот е проектът му за книга, която издателят да реализира от статиите на Ян. Но най-важното, за което Ян трябва да се грижи сега, е неговото малко, очарователно момиченце, което мутира в странно, драскащо същество - пубертет!

Всеки вторник и четвъртък бъдете пред екраните и съпреживейте „Пубертетът“!

 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини