Коледна магия в ефира на еТВ

    Бъдете с празничната програма на еТВ и позволете коледната магия и дух да озарят и сгреят сърцата ви.

    Не пропускайте на 08 декември от 21:30 часа романтичното "Чудо в Манхатън". Действието във филма се развива по Коледа в Ню Йорк. Г-жа Меркле е дръзка продавачка в семеен универсален магазин, в който би могла да използва малко празнична магия...

    На 13 декември от 21:30 часа очаквайте "Коледна целувка". Още една съвременна история за Пепеляшка, която ни разказва за любовта между млада интериорна дизайнерка и богат бизнесмен.

    На 15 декември от 21:30 часа гледайте "Декемврийска булка" - Специално планираната по Коледа сватба се оказва фиаско за младоженката, тъй като е изоставена от младоженеца буквално пред олтара. Дали би могла да намери истинската си любов, решавайки да използва фалшив годеник?

    "Нищо не може да се сравни с Коледа" е от 21:30 часа на 19 декември. Филмът е една затрогваща любовна история за магията на вторият шанс.

    На 20 декември в 21:30 часа е "Подари ми Коледа" - Мелани има задача да измисли идеалната коледна реклама за нов мобилен телефон, работейки с напрегнатия си колега Донован. Животът ѝ още повече се усложнява, след като разбира, че именно на него трябва да подари нещо за ежегодната размяна на подаръци в офиса. С течение на времето обаче тя решава да му покаже, че може би тя е правилният „Дядо Коледа“ за него. Дали ще се случи още нещо?

    На 21 декември от 21:30 часа гледайте "Семейството на добрата вещица"  - Кметът Том Тинсдейл планира да построи мост и да присъедини района от другата страна на реката към града. Съпругата му Марта оглавява опозицията, но вместо нея, комисията единодушно решава Каси да се кандидатира за кмет. Джейк е зает да контролира демонстрациите, но скоро открива признаци, че сливането в края на краищата може и да не е толкова добра идея. Брандън композира песен, с която да влезе в музикалната академия, но разчита за текста на песента на приятеля си Уесли, непоправим женкар, по който Лори си пада. Каси кани у дома си новооткритата си племенница по майчина линия Абигейл, която е с криминално минало и наченки на младша магия...

     

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини