Двама са задържани за притежаване на наркотични вещества при акции на служители от Първо РУ

Двама са задържани за притежаване на наркотични вещества при акции на служители от Първо РУ.

На 09 и 10 декември, в кв. „Бели брег“ и „Тева“ полицаите задържали двама младежи на 19 и 22-годишна възраст. При извършеният им личен обиск, у тях са открити и иззети пакетчета, съдържащи суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при направения полеви наркотест. Задържани са за до 24 ч. с полицейски мерки и са започнати бързи производства по чл. 354 „а“, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Манипулация на разходомер за природен газ е установена в гр. Перник.
В края на миналата седмица, в Първо РУ бил подаден сигнал от служители на Черноморска газова компания, че са констатирали манипулация на разходомер за природен газ на ул. „Видин“ в областния град. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство по чл. 234 „в“, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Двама се изправят пред правосъдието за притежаване на наркотични вещества. 
На 01 юли и на 30 септември тази година, служители от Криминална полиция при ОДМВР – Перник и Второ РУ проверили мъже на 39 и 40 години. При направения им личен обиск, у тях са намерени и иззети наркотични вещества – марихуана и метадон. След проведени разследвания двамата са привлечени като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.
Работата продължава съвместно с прокуратурата. 

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини